Η Porsche στα ράλλυ με μια Cayman GT4 Clubsport

Μια Porsche στις ειδικές διαδρομές! Η Cayman GT4 Clubsport δείχνει έτοιμη για την αγωνιστική της πρεμιέρα στο ράλλυ Γερμανίας, αγώνα του WRC.

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye

Στροφή στα ράλλυ φαίνεται να κάνει η Porsche με την Cayman GT4 Clubsport. Η εταιρία έβγαλε στο twitter της φωτογραφίες από ένα concept αγωνιστικό. Αυτή η Cayman GT4 Clubsport δείχνει να αφήνει τις πίστες για τη μαγεία των αγώνων ράλλυ.

Η Porsche δε δίνει πολλές λεπτομέρειες γι αυτό το αυτοκίνητο, ωστόσο φαίνεται πως το αυτοκίνητο θα εμφανιστεί στον αγώνα της Γερμανίας, στο WRC, αυτή την εβδομάδα. Στόχος είναι να μαζέψει feedback και αντιδράσεις. Όλοι μας ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την Cayman και γιατί όχι, να τη δούμε και επισήμως στους αγώνες, με την Porsche ως εργοστασιακή ομάδα.

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye

Θυμίζουμε πως η Porsche Cayman GT4 Clubsport είναι πισωκίνητη με έναν 3.8lt flat-six απόδοσης 385 ίππων, σε συνδυασμό με 6άρι κιβώτιο PDK. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το αυτοκίνητο που θα δούμε στο Rallye Deutschland θα έχει αυτόν τον κινητήρα ή μια ισχυρότερη εκδοχή του, αλλά όπως και να έχει, μια Porsche στις ειδικές διαδρομές είναι αρκετά συναρπαστική από μόνη της…

Porsche Cayman GT4 Clubsport Rallye