Νέο ρεκόρ γύρου στην πίστα των Μεγάρων!

Για ακόμα μια φορά «σπάνε» τα χρονόμετρα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Στις δοκιμές του τελευταίου φετινού αγώνα του θεσμού, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, τα αναβαθμισμένα θηρία της Formula Saloon οδηγήθηκαν πιο γρήγορα από ποτέ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ πίστας από αγωνιστικό αυτοκίνητο 3 φορές (!), στις 3 περιόδους ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμών.

Μετά το 57.389 που είχε σημειώσει ο «Samino» στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Π. Σολδάτου με τη δική του Lamborghini Huracan να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, γράφοντας αρχικά 57.079. Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου, ο Σολδάτος φαινόταν αρχικά να έχει το πάνω χέρι, πετυχαίνοντας από νωρίς καλύτερο γύρο 57.307.

Ο «Samino» ήταν λίγο πίσω του, μέχρι που πέρασε μπροστά με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, γυρίζοντας στο… 57.306. Μετά από μια έξοδο του «Samino» στην Κ3, πολλοί υπέθεσαν ότι το θέμα θα έληγε εκεί, όμως στη συνέχεια ο ίδιος βελτίωσε το χρόνο του 2 φορές, σημειώνοντας πρώτα 56.722 και στη συνέχεια 56.544. Χρόνος που αποτελεί πλέον και το νέο ρεκόρ πίστας των Μεγάρων!