Στις 8 Οκτωβρίου ο 2ος γύρος του HTTC

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο θεσμός του HTTC, ένα πολύ οργανωμένο trackday στην πίστα των Μεγάρων -χωρισμένο σε κατηγορίες- και μάλιστα με έπαθλα. Το χαρακτηριστικό του HTTC είναι ότι προσφέρει σε κάθε οδηγό να συμμετάσχει με το προσωπικό του αυτοκίνητο δρόμου, με κάποιες όχι ιδιαίτερα δαπανηρές προϋποθέσεις και βεβαίως η ανταπόκριση είναι μεγάλη, δείχνοντας ότι υπάρχει κοινό που επιθυμεί να “ξεδώσει” στην ασφάλεια μιας πίστας και όχι στο δημόσιο δρόμο.
Κάθε αγωνιζόμενος καθεμίας από τις τρεις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, αποκτά μέσα σε μία ημέρα πολύτιμες εμπειρίες όχι μόνο για τις ικανότητες του αυτοκινήτου του, αλλά και για τα προσωπικά του οδηγικά όρια. Και, αν είναι αρκετά ικανός, μπορεί να φύγει από την πίστα και με κάποιο από τα δώρα των υποστηρικτών του θεσμού TOYO TIRES, Racecraft – NANKANG Motorsport, RSD Öhlins και Sparco Club – Racing Star.
Ο θεσμός αποτελείται από 4 αγώνες, όλοι στα Μέγαρα μέχρι το τέλος του χρόνου. Ήδη οι προετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία για τον 2ο γύρο του θεσμού, την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Δείτε το έγινε στον 1ο αγώνα του HTTC.