3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις 15-16 Δεκεμβρίου

Οι οδηγοί του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του HTTC, ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου.

Μετά το θέαμα που απολαύσαμε στον προηγούμενο αγώνα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η συνέχεια αναμένεται καυτή. O επόμενος αγώνας αποτελεί το φινάλε του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αλλά είναι μόνο ο 2ος αγώνας της Super Season, η οποία περιλαμβάνει και τους τέσσερις αγώνες της επόμενης χρονιάς και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή 2018-2019.

Οι Ομάδες Ν, Α και Ε, τα Ιστορικά και η Formula Saloon, θα δώσουν ξανά το «παρών». Aυτή τη φορά θα υπάρχει και η άκρως ανταγωνιστική κατηγορία του Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSΙ. Παράλληλα, το ίδιο διήμερο θα διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας του Hellenic Time Trial Challenge (HTTC), με τις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, και τα αυτοκίνητα του ξεχωριστού επάθλου Clio Cup.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει, με την προθεσμία να λήγει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.