Προ-Ακροπολικό ζέσταμα με το 3ο Rally Sprint ΑΣΜΑ

Το διήμερο 13 και 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος και παράλληλα ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων. Ο λόγος για το 3ο Rally Sprint ΑΣΜΑ-Γιώργος Μοσχούς που θα διοργανωθεί φέτος στη μνήμη του 8 φορές πρωταθλητή Ελλάδος στα ράλλυ, με πεδίο δράσης την ειδική διαδρομή Καρούτες.
Το 3ο Rally Sprint ΑΣΜΑ θα αποτελέσει ένα γρήγορο “ξεσκόνισμα” της Ακροπολικής ειδικής Καρούτες, γνωστή και με την ονομασία “Άμφισσα”, όπου τα πληρώματα θα επαναλάβουν 3 φορές συμπληρώνοντας συνολικά 43 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Ταυτόχρονα θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στον εθνικό μας αγώνα, αφού θα έχουν τη δυνατότητα για μια mini προπόνηση σε μια από τις ειδικές που θα περιλαμβάνει και το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις μετά από μερικές εβδομάδες.
Το αγωνιστικό διήμερο πρόγραμμα του 3ου Rally Sprint ΑΣΜΑ θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου στην περιοχή του Βιοτεχνικού Πάρκου Άμφισσας πραγματοποιώντας τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων. Η συνέχεια θα εξελιχθεί στο βουνό την Κυριακή 14 Μαΐου, με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 9:33 από την ειδική Καρούτες ξεσηκώνοντας σκόνη και θεατές στο πέρασμα του, όπως ήξερε να κάνει και ο Γιώργος Μοσχούς τις παλιές καλές εποχές. Άλλωστε χωμάτινος αγώνας και ιδιαίτερα σε αυτά τα Ακροπολικά χώματα, δε νοείτε δίχως σκόνη και πλούσιο θέαμα!