Έφτασε η στιγμή του 37ου Seajets Rally Παλάδιο

Μετά από έναν επιτυχημένο αγώνα λένε πως δύσκολα αλλάζεις τακτική. Έτσι και το 37ο Seajets Rally Παλάδιο, αφού πρόκειται να ακολουθήσει και φέτος κατά γράμμα το περσινό του επιτυχημένο πρόγραμμα.
Οι περσινοί νικητές του αγώνα Νίκος Ζάχος-Ηλίας Παναγιωτούνης.
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου όλα τα πληρώματα που περιμένουν αυτό τον αγώνα ως το τέλος τη αγωνιστικής σεζόν, θα δώσουν το παρών στη Νέα Πέραμο Μεγάρων για να αποδείξουν ακόμη μια φορά εμπράκτως την αγάπη τους για το σπορ και το θεσμό.
Η επιτυχημένη συνταγή του 37ου Seajets Rally Παλάδιο θα περιλαμβάνει για ακόμη μια χρονιά συνολικά 7 ειδικές διαδρομές και θα έχει ως επίκεντρο την Νέα Πέραμο Μεγάρων. Πιο αναλυτικά οι ειδικές διαδρομές θα είναι το Άνω Αλεποχώρι και ο Άγιος Ιωάννης που θα διεξαχθούν από 2 φορές, αλλά και το ταχύτατο Μελετάκι που θα περιλαμβάνει 3 περάσματα για τα πληρώματα. Το Μελετάκι θα είναι η τελευταία και ίσως καθοριστική ειδική που θα κρίνει τον νικητή, μετά από συνολικά 50 αγωνιστικά χιλιόμετρα.
Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει εν δράσει όλα τα πληρώματα του 37ου Seajets Rally Παλάδιο είτε εντός κάποια ειδικής, είτε στην Νέα Πέραμο όπου θα φιλοξενεί τους χώρους εκκίνησης, τερματισμού, service park και park ferme. Όλα αυτά βέβαια με υπευθυνότητα και σε σημεία που θα τους εξασφαλίζουν την προσωπική τους ακεραιότητα, γιατί η ουσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι να προσφέρει στιγμές αδρεναλίνης σε αγωνιζόμενους και θεατές με ασφάλεια.