38ο Ράλι Παλάδιο στις 4 Νοεμβρίου

Το 38ο Ράλι Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου με επίκεντρο το Λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό του το νυχτερινό δεύτερο σκέλος του. Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου καθώς και στο Κύπελλο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Cup 2017, ενώ προσμετρά και στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων.
Στη σχεδίαση του αγώνα έχουν γίνει αλλαγές ως προς το “φρεσκάρισμα” των ειδικών διαδρομών σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές, την κλασσική “Ψάθα” και το “Αλεποχώρι”, οι οποίες είναι επαναλαμβανόμενες από δύο φορές. Η ειδική “Μελετάκι” θα έχει ανάποδη φορά σε σχέση με πέρυσι και θα διεξαχθεί 4 φορές. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 38ο Ράλι Παλάδιο είναι 56,4 km.
Το Λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο Λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών άνοιξε σήμερα 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Διοργανωτής είναι η Start Line.