38ο Ράλλυ Φθιώτιδος στις 19-20 Ιουνίου 2021

Το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 38ου Ράλλυ Φθιώτιδος, στις 19-20 Ιουνίου 2021.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, λόγω της πανδημίας, το 57ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος ξεκινά για το 2021. Ο πρώτος γύρος είναι το Ράλλυ Φθιώτιδος, αγώνας που προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος.

Η Α.Λ.Α.Λαμίας, αποφάσισε να σχεδιάσει έναν ανανεωμένο αγώνα, και να χρησιμοποιήσει νέες πολύ αγαπημένες ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής. Στόχος είναι να υπάρξει μια καινούργια σελίδα στον σπουδαίο αγώνα του πρωταθλήματος χώματος, δίνοντας και πάλι μια ξεχωριστή νότα περιπέτειας στον θεσμό. Με τον τρόπο αυτό η Α.Λ.Α.Λαμίας, αφουγκράζεται τα θέλω και τον παλμό τόσο των αγωνιζόμενων αλλά και των θεατών του αγαπημένου μας αθλήματος που αναζητούν νέες προκλήσεις μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου.

Για ακόμη μία φορά, βρίσκεται σύσσωμη η τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο μεγάλος οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και το επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην οργανωτική επιτροπή.