Με 39 συμμετοχές το Ηπειρωτικό Ράλλυ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 8-9 Ιουλίου,  το ελληνικό motorsport ταξιδεύει στα όμορφα Ιωάννινα για το 23ο Ηπειρωτικό Rally Autotest, έναν καλοσχεδιασμένο αγώνα που αποτελεί τον 4ο στη σειρά αγώνα του Κυπέλλου ράλλυ βορείου Ελλάδος και είναι μέρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου “Super Cup” της ΟΜΑΕ.
Σχεδιαστικά, το 23ο Ηπειρωτικού mini Rally δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον περσινό αγώνα και αποτελείται από δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 55,29 km (163,66 km μικτά). Αυτές είναι η διαδρομή “Δωδώνη” μήκους 11,88 km, η οποία θα διεξαχθεί δύο φορές, και η ειδική διαδρομή “Μάρμαρα” μήκους 6,55 km η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.
Το service park του αγώνα θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Πανηπειρωτικού Σταδίου, με την υποστήριξη της Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής 09 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.
Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται στην καρδιά του καλοκαιριού, 39 πληρώματα έχουν δηλώσει συμμετοχή και δηλώνουν πανέτοιμα για τη μάχη στα βουνά της Ηπείρου. Θερμή αναμένεται να είναι και η ανταπόκριση του κόσμου, αφού παραδοσιακά τα Ιωάννινα αγκαλιάζουν το συγκεκριμένο αγώνα.
Αναλυτικά οι συμμετοχές του αγώνα:
Τα ωράρια διεξαγωγής του Ηπειρωτικού ράλλυ:
[φωτό: Errick Ricky]