Σε αγωνιστικούς ρυθμούς η Κοζάνη με το 3o Rally Sprint Βελβεντού

Στις 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Rally Sprint Βελβεντού στα ορεινά του νομού Κοζάνης, κλείνοντας την αυλαία του Περιφερειακού Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος για το 2016. Ένας αγώνας που θα εξασφαλίσει στα φιλόδοξα και ικανά πληρώματα της Β.Ελλάδας το εισιτήριο για την συμμετοχή στον τελικό Πανελλήνιο αγώνα της Λαμίας.
Οι Αλέξανδρος Δήμος-Θάνος Ντίτορας συμμετέχουν στο Rally Sprint Βελβεντού.
Το 3ο Rally Sprint Βελβεντού θα διεξαχθεί εντός της ειδικής διαδρομής “Μικρόβαλτο-Λιβαδερό” (μήκους 16,1 km), με το service area να βρίσκεται στο χωριό Λιβαδερό, λίγα μόλις χιλιόμετρα μετά τον τερματισμό της διαδρομής. Οι 20 και πλέον αγωνιζόμενοι που αναμένεται να συμμετέχουν, θα κληθούν να οδηγήσουν στο όριο δύο φορές σε μια ταχύτατη διαδρομή που προδιαθέτει αρχικά τους οδηγούς να βάλουν το γκάζι στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια εξελίσσεται σε πιο τεχνική με συνεχόμενες καμπές.
Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00 και το πρώτο αγωνιστικό θα ριχτεί στη μάχη με το χρονόμετρο στις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι της γύρω περιοχής και όλοι οι λάτρεις του αθλήματος να απολαύσουν τα πληρώματα εν δράση, εξασφαλίζοντας όμως αρχικά την ακεραιότητα τους και έπειτα το θέαμα.