4η Ανάβαση Λιβαδίου με 33 συμμετοχές και live αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής της 4ης ανάβασης Λιβαδίου και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει 33 δυνατούς συνδυασμούς οδηγών και αυτοκινήτων οι οποίοι υπόσχονται δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες για όσους βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου στην υπέροχα προετοιμασμένη διαδρομή της ανάβασης.

Με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια των θεατών αλλά και την άμεση ενημέρωση ομάδων οδηγών και θεατών των αποτελεσμάτων με τρόπο που θα συζητηθεί όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο.

Δείτε τη λίστα συμμετοχών:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 4ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ 2019

Αγώνας με LIVE αποτελέσματα

Ο Α.Ο.Θ. για την Ανάβαση Λιβαδίου ενεργοποίησε μια νέα υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων. Η καινοτόμα αυτή προσπάθεια η οποία θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον αγώνα του Σαββατοκύριακου, αποτελεί μία σύγχρονη, γρήγορη και προπάντων αξιόπιστη λύση μετάδοσης αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο για θεατές και αγωνιζόμενους. Εκτός των βασικών λειτουργιών μετάδοσης χρόνων, περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες κατάταξης ανά κατηγορία και χρονομέτρησης επιμέρους τμημάτων των εκάστοτε διαδρομών (split) καθώς και στατιστικά ανά αγώνα και αθλητή. Προσφέρεται τόσο σε δικτυακή πλατφόρμα όσο και σε εφαρμογή για κινητά Android.

Ο όμιλος ευελπιστεί να αγκαλιαστεί από θεατές, αγωνιζόμενους και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Βρες το και δες το στο www.aoth-livetiming.gr και στο playstore Α.Ο.Θ Live Timing.