4ο Dirt Games: Πανηγυρικό φινάλε στα Μέγαρα!

Στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των Μεγάρων θα πέσει η αυλαία του νεοσύστατου Dirt Games Challenge. Ο τέταρτος και τελευταίος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, σε έναν αγώνα-γιορτή που ουσιαστικά κλείνει τη φετινή αγωνιστική χρονιά στη χώρα μας. Την οργάνωση έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την ομάδα των Dirt Games.
Ο αγώνας είναι μικτός, καθώς η διαδρομή θα περιλαμβάνει ασφάλτινα και χωμάτινα κομμάτια, σε ποσοστό 70/30 (άσφαλτος/χώμα) καθώς και ένα εντυπωσιακό άλμα. Απευθύνεται σε αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν, Α, Ε, R και ιστορικά, σε 4×4, buggies, ελληνικές χωμάτινες φόρμουλες και φυσικά σε kartcross. Να σημειωθεί πως επιτρέπεται μόνο η χρήση ασφάλτινων ελαστικών.
Κάθε αγωνιζόμενος θα πραγματοποιήσει 4 περάσματα, ενώ ο νικητής θα προκύψει από το άθροισμα των τριών καλύτερων περασμάτων του, εφόσον έχει τερματίσει και τα τέσσερα περάσματα του. Το συνολικό μήκος του ενός σκέλους ανέρχεται στα 2.200 μέτρα, ενώ τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 8,8 χλμ.