41ο Ράλλυ Παλάδιο στις 11 Δεκεμβρίου

Το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” ανακοινώνει την διεξαγωγή του 41ου Ράλλυ Παλάδιο το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, με επίκεντρο την Μάνδρα Αττικής.

Το Seajets 41o Ράλλυ Παλάδιο, όπως είναι η φετινή του ονομασία, θα έχει ως επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής. Η πλατεία Αιόλου στην περιοχή της Μάνδρας, θα φιλοξενήσει τους χώρους εκκίνησης, τερματισμού, Service Park και Park Ferme. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το 41ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελείται από τις ειδικές διαδρομές “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης”, “Αλεποχώρι” και “Μελετάκι”. Συνολικά οι τρεις ε.δ. θα επαναληφθούν τρεις φορές, με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα να φτάνουν τα 75,03.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου & Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο των συγκεκριμένων θεσμών. Ταυτόχρονα αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ επιπρόσθετα ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο “Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ». Το Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο θα βρίσκεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας & Μεγαρέων.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα διεξάγονται μέσω ΣΔΔΑ, με καταληκτική ημερομηνία στις 3 Δεκεμβρίου 2021.