Αυτοί ήταν οι ταχύτεροι οδηγοί στην 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων

Με ηλιόλουστες συνθήκες και πολλούς θεατές ολοκληρώθηκε η 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. χθες Κυριακή 30 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Drive Park στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Ταχύτερος όλων ο Θεόδωρος Καβατσικλής.

Η ανταπόκριση των φίλων του σπορ ήταν για άλλη μια φορά μαζική, ενώ ο έντονος ανταγωνισμός με διαδοχικές πρωτιές και διαφορές στο εκατοστό του δευτερολέπτου έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω από πλευράς θεάματος. Την παράσταση έκλεψε ο Καβατσικλής Θεόδωρος (Opel Kadett) και χρόνο ημέρας στο 1:22:050, με δεύτερο καλύτερο χρόνο το 1:22:110 του Σαλωνίδη Γιώργου και τρίτο το 1:22:240 του Καρυπίδη Θεόκλητου αμφότεροι με Opel Ascona. Πρώτος αθλητής Α.Ο.Θ. βραβεύτηκε ο Οικονομίδης Κώστας και πρώτη γυναικεία συμμετοχή η Βασιλειάδου Αναστασία.

Πρώτος στην Κατηγορία Α ήταν ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης.

Στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας Α βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης (Peugeot 106) και χρόνο 1:23:160, ακολουθούμενος από τους Καραμανώλη Ιωάννη (Toyota Starlet) και Χαρατζή Βάιο (Mazda MX 5). Στην κατηγορία Β πρώτος ήρθε ο Καβατσικλής Θεόδωρος (Opel Kadett) και 1:22:050, δεύτερος ο Οικονομίδης Κώστας (Fiat Punto) και τρίτος ο Φουρκαλίδης Γιώργος (Opel Kadett). Τέλος, στην κατηγορία Γ νικητής βγήκε ο Σαλωνίδης Γιώργος ακολουθούμενος από τον Καρυπίδη Θεόκλητο (Opel Ascona) και τον Μαυροκέφαλο Σάββα (Opel Manta).
Επόμενος αγώνας του είδους η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Ο νικητής στην Κατηγορία Γ, Γιώργος Σαλωνίδης.