48η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Στις 16 Ιουνίου ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 48η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων και προσκαλεί τους φίλους του είδους.

Η δεξιοτεχνία (Gymkhana) είναι ένας τύπος αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού κατά την οποία ο αγωνιζόμενος πρέπει να εκτελέσει με ακρίβεια, πειθαρχία και ταχύτητα μια προκαθορισμένη διαδρομή σε περιορισμένο χώρο.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο ΑΟΘ, με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, διοργανώνει την 48η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου στον προαύλιο χώρο της Helexpo-ΔΕΘ μεταξύ του Πύργου ΟΤΕ και του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου. Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οδηγοί με άδεια οδήγησης σε ισχύ και έχουν αυτοκίνητο με νόμιμη άδεια κυκλοφορίας και ασφάλιση. Απαραίτητο είναι και το κράνος, ενώ όσοι δεν έχουν θα μπορούν να προμηθευτούν ένα από τη γραμματεία του ΑΟΘ.

Έχεις επιδεξιότητα, ευφυΐα και δυνατότητα απομνημόνευσης της διαδρομής; Είσαι γρήγορος; Μπορείς να αναμετρηθείς με τους καλύτερους δεξιοτέχνες σε ένα ασφαλές περιβάλλον και που ξέρεις, μπορεί να είσαι το επόμενο αστέρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ και οι πρώτοι 10 νέοι δεξιοτέχνες που θα δηλώσουν θα έχουν έκπτωση 20%. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΑΟΘ στα τηλέφωνα 2310 423220-21.