Οι νικητές όλων των Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Τι πιο όμορφο να θυμηθούμε τους αθλητές-οδηγούς που έγραψαν τη μέχρι τώρα ιστορία του ράλλυ Δ.Ε.Θ.; Φέτος ο αγώνας της Θεσσαλονίκης κλείνει μισό αιώνα «ζωής» και όπως και να το κάνουμε έχει έναν πιο εορταστικό χαρακτήρα.
Η κορωνίδα των αγώνων που διοργανώνει ο ΑΟΘ δε θα ήταν τόσο λαμπερή χωρίς το ήθος, την αυταπάρνηση, την υπέρβαση και την τεχνική των χιλιάδων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτήν. Όλοι οι αθλητές, οι ομάδες τους εν τω συνόλω αλλά και οι οικογένειές τους δίδαξαν πως το 50 είναι εφικτός αριθμός παρά τις απίστευτες αντιξοότητες που γνώρισε η διοργάνωση στο πέρασμα των δεκαετιών.
Αυτοί είναι λοιπόν, όλοι οι νικητές. Οδηγοί, συνοδηγοί και βεβαίως αυτοκίνητα, μετράνε τις δικές τους δάφνες σε αυτό το όμορφο γραφικό που ετοίμασε ο ΑΟΘ.
Οι νίκες στο ράλλυ Δ.Ε.Θ. ανά οδηγό, συνοδηγό και αυτοκίνητο.
49 χρόνια ράλλυ Δ.Ε.Θ., 49 νικητές…
Ο κορυφαίος συνοδηγός του ράλλυ Δ.Ε.Θ., ο Κώστας Στεφανής επιστρέφει στον αγώνα, αυτή τη φορά όμως στο τιμόνι της παρουσίασης των πληρωμάτων κατά την εκκίνηση, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 3:00 μ.μ. Για την ιστορία ο Κώστας Στεφανής ανέβηκε 7 φορές ως συνοδηγός στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Το 1978 με «Ιαβέρη» και Ford Escort RS, 1987- 1988-1989-1990 και 1992 στο δεξί μπάκετ της Lancia Delta HF του «Jigger» και τέλος το 1994 με την Lancia Delta HF του Άρη Βωβού.
Φέτος ο Κώστας Στεφανής θα παρουσιάσει τα πληρώματα κατά την εκκίνηση του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.