54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 2021- Συνέντευξη τύπου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου για το 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., του μεγαλύτερου αγώνα αυτοκινήτου της Βορείου Ελλάδος στις 9-10 Οκτωβρίου.

Την συνέντευξη προλόγισε ο Πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Τσολακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη στήριξη των χορηγών για την επιτυχημένη διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος και στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ωραιοκάστρου, της ΔΕΘ-Helexpo, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Η αναλυτική παρουσίαση του διπλού αγώνα έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του Α.Ο.Θ., Σίμο Θεοφανίδη. Ο κ. Θεοφανίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Πανελλήνιους θεσμούς στους οποίους προσμετρά το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ, ενώ παρουσίασε τις πολλές και ποιοτικές συμμετοχές. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τεράστιο ρίσκο που πήρε ο Α.Ο.Θ. με στόχο να επαναφέρει τους χωμάτινους αγώνες μετά από πολλά χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

54ο Ράλλυ ΔΕΘ: 44 πληρώματα σε άσφαλτο και 21 σε χώμα

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κος Γεώργιος Τζίκας που δήλωσε τη στήριξη της ΟΜΑΕ στον Α.Ο.Θ. και τους αγώνες που αυτός διοργανώνει.

Χορηγοί του 54ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι οι εταιρίες EUROKTEO, Βίκος, Menarini, Sustenium Greece, Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε, Plasma, Γρ.Τσεκλίδης Γαλλικά Ανταλλακτικά και “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Πυροσβεστικά Είδη.

Το www.trcoff.gr είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας και θα σας παρέχουμε ενημέρωση με κάθε ανακοίνωση που σχετίζεται με το Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στις 9-10 Οκτωβρίου 2021: Ολοκαίνουριο!