8ο Φθινοπωρινό Ράλλυ στις 8 Νοεμβρίου

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Φθινοπωρινό Ράλλυ θα ρίξει την αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ χώματος, με κέντρο την πόλη της Ιτέας.

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα διαδραματιστεί η τελευταία πράξη του θεσμού, που από τον περσινό αγώνα της Ιτέας έχει αναβαθμιστεί κατακόρυφα! Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του MyKteo που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας. Λόγω της πανδημίας, φέτος δε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση, καθώς θα εφαρμοστεί το ειδικό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας αγώνων ράλλυ.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τα πληρώματα θα διέλθουν από πέντε αγαπημένες, «Ακροπολικές» ειδικές διαδρομές. Το μενού περιλαμβάνει δύο περάσματα από τις ειδικές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες» και ένα πέρασμα από την «Άμφισσα» η οποία και αποτελεί την Power Stage του αγώνα. Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην κεντρική προβλήτα της Ιτέας στις 15.54.