Έφτασε η ώρα του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στις 25-26 Μαρτίου, σε μια από της πιο γνωστές ασφάλτινες ειδικές διαδρόμες της Ελλάδας στην περιοχή του Μπράλου. Βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν τα 55 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, που αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος, αλλά και ταυτόχρονα την 2η φετινή συνάντηση για το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Αρχικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου θα περιλαμβάνει το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαρτίου τη διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ντότσικας ΕΤΑΣΕ-ENEOS. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με δύο περάσματα εντός της ειδικής “Μπράλος-Σκαμνός” μήκους 15,6 χιλιομέτρων, με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 10.03 π.μ. την Κυριακή 26 Μαρτίου.
Πρόκειται για μια γνώριμη διαδρομή για τους περισσότερους συμμετέχοντες, που τη διακρίνουν οι συνεχόμενες καμπές και ένα ιδιαίτερα στενό και κατηφορικό τεχνικό κομμάτι προς το τέλος της. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία τα πιο αδύναμα πληρώματα να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ η αδρεναλίνη αναμένεται να εκτοξευθεί γι αυτούς που θα πιέσουν το δεξί πετάλ στο θεαματικό άλμα που επιφυλάσσει η είσοδος του χωριού Σκαμνός. Ευχόμαστε να το ευχαριστηθούν τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι θεατές που θα βρεθούν στο βουνό για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες τους.