Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφορεί το επίσημο πρόγραμμα

Προμηθευτείτε το «επίσημο πρόγραμμα» του Ράλλυ Ακρόπολις, προετοιμαστείτε σωστά και παρακολουθήστε τον αγώνα με ασφάλεια.

Το «επίσημο πρόγραμμα» του Ράλλυ Ακρόπολις κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Επιπλέον, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου θα διατίθεται δωρεάν στο Rally Village του αγώνα, το οποίο θα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο της υπερειδικής διαδρομής και συγκεκριμένα στην Εσπλανάδα – απέναντι από την είσοδο του γηπέδου Tae Kwon Do. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το ΕΚΟ Service Park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Το «επίσημο πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν το μοναδικό του θέαμα με ασφάλεια. Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.