Ράλλυ Ακρόπολις: ΕΔ 8, Ο Magalhaes άνετα πρώτος

Παρά το άνετο προβάδισμά του στην κορυφή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, ο Bruno Magalhaes κέρδισε την τελευταία Ειδική Διαδρομή του 2ου Σκέλους, την επανάληψη της διαδρομής από το Παλαιοχώρι στην Μενδενίτσα, κι έτσι η διαφορά του από τον δεύτερο Norbert Herczig ξεπέρασε το ένα λεπτό. Ο νεαρός Πολωνός Hubert Ptaszek κλείνει την πρώτη τριάδα, καθώς ο Grzegorz Grzyb ολοκλήρωσε την Ειδική με σπασμένο εμπρός αριστερό τροχό και απώλεσε 3,5 λεπτά, όπως και την τρίτη θέση. Στα 34,4 δευτ. πίσω από τον Ptaszek, ο Κύπριος Σίμος Γαλαταριώτης έχει ελπίδες στη διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο στις 4 Ειδικές της Κυριακής.

Ο Θέμης Χαλκιάς και ο Λεωνίδας Μαχαίρας πραγματοποίησαν την καλύτερή τους επίδοη ως τώρα στον, σημειώνοντας τον 9ο χρόνο της Ειδικής – και μπαίνοντας έτσι στη δεκάδα της γενικής. Παράλληλα διεύρυναν το προβάδισμά τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τους Κεχαγιά-Μπασιούκα στα 51,1’’, ενώ οι Μπαντούνας-Σούκουλης έχασαν χρόνο λόγω κλαταρίσματος, με αποτέλεσμα η διαφορά τους από τον Κεχαγιά να ανοίξει στα 1:55″.

Νο2: MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo

Έχουμε καλή διαφορά από τους υπολοίπους. Επιλέξαμε σκληρή γόμα η οποία σίγουρα δεν ήταν η πιο γρήγορη επιλογή αλλά μας έδωσαν πλεονέκτημα.