Ανάβαση Διονύσου στις 30-31 Οκτωβρίου 2021

Το καυτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2021 έρχεται στο νομό Αττικής για τον 6ο γύρο, την Ανάβαση Διονύσου, στις 30-31 Οκτωβρίου.

Οι οδηγοί του θεσμού θα βρεθούν ξανά στην αγαπημένη και πολύ γρήγορη διαδρομή των 5,7 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης, με στόχο να κινηθούν στο όριο και να πετύχουν τη βέλτιστη επίδοση. O αγώνας που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου. Τα pits θα βρίσκονται επί της Λ. Διονύσου, στον οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης. Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου και στις 30 Οκτωβρίου πριν τις δοκιμές. Αγωνιζόμενοι και θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει στις 09:00 το Σάββατο και στις 08:30 την Κυριακή.

Στον αγώνα θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, με σκοπό την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.