Τι έγινε στην 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων;

Στο χώρο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του “Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ” ThessDrive, πίσω από το εμπορικό κέντρο “Μακεδονία” διεξήχθη για πρώτη φορά την Κυριακή 19 Μαρτίου η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ταχύτερο όλων το Δημήτρη Καρατσομπαλίδη.
Αν και πρόκειται για την πιο απλή μορφή αγώνων, ο Α.Ο.Θ. (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης) στα πλαίσια της 45ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων -και με σύμμαχο τον καιρό- κατάφερε να προσελκύσει τόσο το ενδιαφέρον των 39 αγωνιζόμενων που δήλωσαν συμμετοχή, όσο και αρκετών θεατών που βρέθηκαν πίσω από τα κιγκλιδώματα για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια τους. Έτσι με αντίπαλο το χρονόμετρο, οι αγωνιζόμενοι κλήθηκαν να εκτελέσουν γρήγορα και αλάνθαστα την προκαθορισμένη διαδρομή που δημιούργησε η οργάνωση.
Ταχύτερος όλων και νικητής της κατηγορίας Α αναδείχθηκε ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Καρατσομπαλίδης, όπου παρέα με το παιχνιδιάρικο και ευέλικτο Peugeot 106 κινήθηκε με ιδιαίτερη άνεση και πραγματοποίησε χρόνο ημέρας. Αρκετά δευτερόλεπτα πίσω στη δεύτερη θέση για την κατηγορία Α βρέθηκε ο Καραμανώλης Ιωάννης με Toyota Starlet έπειτα από μια καλή εμφάνιση, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Παπαδόπουλος Απόστολος οδηγώντας το αγωνιστικό του πρώτου.
Ταχύτερος στην κατ. Β ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης.
Στο πρώτο και δεύτερο σκαλί του βάθρου για την κατηγορία Β ανέβηκαν αντίστοιχα οι Κωνσταντίνος και Θεόδωρος Οικονομίδης, οι οποίοι μοιράστηκαν το γνωστό Fiat Punto, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Χρήστο Γερανό με το υπέροχο Ford Escort. Ενώ οι τρεις πρωταγωνιστές της κατηγορίας Γ ήταν οι πισωκίνητοι Προδρομίδης Απόστολος (Opel Manta), Καρυπίδης Θεόκλητος (Opel Ascona) και Bαλάντης Σαρβανίδης (Opel Ascona) αντίστοιχα.
Θεαματικός και γρήγορος Ο Απόστολος Προδρομίδης.