Ράλλυ Ακρόπολις: Οι Αθανασούλας-Ζακχαίος με Hyundai i20 N Rally2

Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2023 απέχει μόλις πέντε ημέρες και οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος ετοιμάζονται να πάρουν μέρος για άλλη μία φορά στο «Ράλλυ των Θεών». 

Το ελληνικό πλήρωμα, για τρίτη χρονιά συμμετέχει στον εθνικό μας αγώνα με ένα Hyundai i20 N Rally2 και την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς. Το φετινό “Ακρόπολις” μάλιστα αποτελεί ορόσημο για τον αγώνα αφού σηματοδοτεί τα 70 χρόνια της ιστορίας του. Η εκκίνηση θα δοθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, για τις επόμενες τρεις ημέρες, από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, τα πληρώματα θα «οργώσουν» τα ελληνικά βουνά σε Κορινθία και Στερεά Ελλάδα.

Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Ζακχαίο. Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές, το 2021 και το 2022, παρά τις αντιξοότητες πιστοποίησαν την ποιότητα τους, προϊόν και της εμπειρίας τους. Την πρώτη χρονιά το ολοκαίνουριο τότε i20 Ν έλυνε ακόμα τα προβλήματα νεότητας και πέρυσι ο Λάμπρος χρειάστηκε να καταβάλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να καταφέρει να φτάσει έως τον τερματισμό, λόγω μιας σοβαρής επέμβαση στο αριστερό του πόδι, την παραμονή του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2022, οι Αθανασούλας/Ζακχαίος κατέλαβαν την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και την 16η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ τερμάτισαν 9οι στην κατηγορία WRC2. Φέτος, ο Λάμπρος και ο Νίκος, έχουν στη διάθεση τους το εξελιγμένο πλέον Hyundai i20 N Rally2. Ο Λάμπρος Αθανασούλας τόνισε:

Είμαστε σωστά προετοιμασμένοι, ώστε να αξιοποιήσουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο όπως το Hyundai i20N. Η προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνδέεται άμεσα με την ευθύνη μας σε σχέση με τη Hyundai Ελλάς και όλους τους χορηγούς μας, που με την υποστήριξη  τους βρισκόμαστε πάλι εδώ. Σημαντικό για την ψυχολογία μας, οι χιλιάδες φίλοι των ράλλυ στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού και στις Ειδικές Διαδρομές, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε σχέση με ξένους επαγγελματίες και με εξαιρετικούς Έλληνες συναθλητές μας.