Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Ξεκινάει η χωμάτινη season

Η αναμονή για αγώνες σε χωμάτινη επιφάνεια τελειώνει στις 19 Μαρτίου, με το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 να αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ για το 2017. Συνολικά 28 αγωνιστικά πληρώματα δικίνητα και τετρακίνητα προετοιμάζονται και αναμένεται να δώσουν το παρόν στο πρώτο GO της χρονιάς από την περιοχή του Λουτρακίου.
Ο αγώνας θα λάβει μέρος κατά μήκος της γνωστής Ειδικής Διαδρομής “Κινέτα-Λουτράκι” που έχει μήκος 19,2 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ 2017 ξεκινάει από το απόγευμα του Σάββατου 18 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ “Mr. KTEO” στη Γέφυρα Ασπροπύργου. Ενώ το πρωί της Κυριακής η δράση θα μεταφερθεί στην αφετηρία της Ειδικής με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 11.03 και να ξεσηκώνει θεατές και σκόνη στο πέρασμα του.
Παράλληλα το αρχηγείο του αγώνα όπως και το service park θα στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου σε κοντινή απόσταση από τον Ισθμό της Κορίνθου.