Ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Ράλλυ Κύπρου με Fiesta R5

Ο σούπερ-σταρ του Ράλλυ Ακρόπολις, Λάμπρος Αθανασούλας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση του ERC συμμετέχοντας στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος 2016 ERC.

Έτσι θα είναι το Ford Fiesta R5 των Αθανασούλα-Κουζιώνη στο Ράλλυ Κύπρου.

Ο Αθανασούλας που τερμάτισε δεύτερος γενικής στο δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις, με ένα Skoda Fabia R5, ταξιδεύει στην Κύπρο όπου θα τρέξει με ένα Ford Fiesta R5 της Motorsport Italia και τον Χρήστο Κουζιώνη στο δεξί μπάκετ. Η συμμετοχή αποφασίστηκε μετά από πρόσκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, καθώς και την υποστήριξη κυπριακών εταιρειών.
Το Ράλλυ Κύπρου θα διεξαχθεί στις 7-9 Οκτωβρίου σε μικτές ειδικές διαδρομές (38% άσφαλτος και 62% χώμα), με επίκεντρο τη Λευκωσία. Ο αγώνας θα είναι τριήμερος, με συνολικό μήκος 829,64 km εκ των οποίων τα 213 km θα αποτελέσουν το καθαρό μήκος των 14 ειδικών διαδρομών. Στα “highlights” της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνεται η επιστροφή των νυχτερινών ειδικών διαδρομών, όπως και η διεξαγωγή μιας super-stage το Σάββατο. Την Κυριακή τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά ποσά στη Love Cyprus Golden Stage, η οποία θα αποτελείται από τις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα.
Ο Λάμπρος Αθανασούλας σχολίασε σχετικά:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο Ράλλυ Κύπρου κι αυτό χάρη στην πρόσκληση-στήριξη του ΚΣΑ. Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ Αντώνη Μιχαηλίδη! Η αλλαγή αυτοκινήτου αλλά και συνοδηγού πιστεύω πως δεν θα μας επηρεάσει, μιας που τα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5 είναι λίγο πολύ παραπλήσια, ενώ με τον Χρήστο έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί, σε αναγνωρίσεις ειδικών. Ανυπομονώ να βρεθώ την επόμενη εβδομάδα στο νησί της Αφροδίτης και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα!