Η Χαλκιάς Racing Team στο Acropolis Rally 2021

Με νέα εμφάνιση η Χαλκιάς Racing Team ετοιμάζεται για το Acropolis Rally. Όπλο της ομάδας το Ford Fiesta R5 Evo2.

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την εκκίνηση του Acropolis Rally 2021 το οποίο επέστρεψε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η Χαλκιάς Racing Team είναι έτοιμη για να πάρει εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με το ανανεωμένο Ford Fiesta.

Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται φυσικά ο Θέμης Χαλκιάς. Ο κυπελλούχος χώματος του 2017 και πρώτος Έλληνας οδηγός στον αγώνα του 2013 θα συμμετάσχει στο 13ο Acropolis Rally της καριέρας του έχοντας στο δεξί μπάκετ τον Ανδρέα Βίγκο στον πρώτο κοινό τους αγώνα. Αυτοκίνητο θα είναι το Ford Fiesta R5 στην τελευταία του εξέλιξη Evo2 το οποίο προετοιμάζει και υποστηρίζει η RB Motorsport από την Ιταλία. Η συμμετοχή θα προσμετρά στην κατηγορία RC2 που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 / Rally2.

Χορηγοί της συμμετοχής θα είναι για ακόμα μία φορά η ELDON’S A.E.B.E., μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά Gulf που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η ELDON’S A.E.B.E. Νέος υποστηρικτής στον αγώνα θα είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία Euroins.

Το Fiesta R5 είναι “ντυμένο” σε νέα χρώματα και σχεδιασμό που έχει επιμεληθεί η Become Design Studio και έχει υλοποιήσει η Graphcom Digital Printing Solutions. Για ακόμα μία φορά η ομάδα στηρίζει το έργο του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο).

Ο Θέμης Χαλκιάς είπε:

Για εμάς το φετινό Acropolis Rally αποτελεί μία νέα αρχή μετά την περσινή χρονιά κατά την οποία αποκτήσαμε το νέο μας αυτοκίνητο. Προσπαθήσαμε να το φέρουμε στα μέτρα μας και να προσαρμοστούμε σε αυτό. Για να τονίσουμε το νέο αυτό ξεκίνημα έχουμε σχεδιάσει ένα νέο λογότυπο καθώς και μία νέα εταιρική ταυτότητα που θα βλέπετε στη συνολική μας παρουσία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε ξανά αγώνα στο WRC και δεν γίνονταν να απουσιάζουμε. Έχουμε ασχοληθεί πολύ με το αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς ενώ είναι δεδομένο ότι με τον νέο μου συνοδηγό θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, κάτι που φάνηκε ήδη από το τεστ που πραγματοποιήσαμε. Στόχοι μας αποτελούν τόσο ο τερματισμός σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όσο και να προσφέρουμε πολύ θέαμα στους θεατές στις ειδικές διαδρομές.