Μυρωδιά από Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στη Θεσσαλονίκη

H τελευταία ειδική διαδρομή για την ολοκλήρωση της παρουσίασης του λευκώματος Historic Acropolis Rally, διαδραματίστηκε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη!

Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του CosmosRally των Γιώργου Κοσμόπουλου και Μαρίας Μαγγιώρη, έλαβε χώρα η παρουσίαση του αφιερωματικού λευκώματος για τον διεθνή αγώνα. Οι δημιουργοί του, Ανδρονίκη Παντιώρα και Πέτρος Καστορίνης, εκπροσωπώντας το North Pages που είχε την ευθύνη παραγωγής, καλωσόρισαν τους καλεσμένους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την παρουσία τους. Οι συμμετέχοντες στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις από τη συμπρωτεύουσα έδωσαν φυσικά το βροντερό παρόν, καθώς επίσης και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η πόλη διατηρεί στενούς δεσμούς με το χώρο.

Η εκδήλωση, όπως συνηθίζει το North Pages και αποτελεί πλέον παράδοση, συμπεριλάμβανε και την τιμητική βράβευση για την προσφορά στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό οδηγών αγώνων, συνοδηγών, στελεχών και δημοσιογράφων. Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεσσαλονίκης κ. Κυριακή Γιαννακίδου, η οποία παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δημοσιογράφο, Χάρη Θεοφράστου. Τιμήθηκαν ακόμα ο Δημοσιογράφος Στέργιος Μανώλης, οι οδηγοί-συνοδηγοί Απόστολος Χατζηχρήστου, ο Παντελής Τοψής, ο Κωστής Κυρίτσης, ο Γιάννης Κέπετζης και ο Γιώργος Κοσμόπουλος. Τιμήθηκε ακόμη το πλήρωμα Αντώνη Γκάνου και Πέτρου Κώνστα που αντιπροσώπευσε την Θεσσαλονίκη στο Historic Acropolis Rally ’23. Η ομάδα HRC (Hellas Rally Club) τίμησε και τιμήθηκε στην εκδήλωση, καθώς τα ιδρυτικά του μέλη Γρηγόρης Πιερρουτσάκος και Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης ταξίδεψαν από την Αθήνα για να ανταλλάξουν προτάσεις και οι ιδέες για το μέλλον των αγώνων ιστορικών αυτοκινήτων με τους συναθλητές τους από την Βόρεια Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρουσιαστές ήταν ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Λαλιώτης και ο Κώστας Χριστόπουλος από την Θεσσαλονίκη όπου η βοήθειά του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές!

[photo: Ian Christopoulos]