Όλα έτοιμα για το διεθνές Hellenic Regularity Rally

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που ο χρόνος περνάει αναλλοίωτος από πάνω τους, καταφέρνοντας να παραμένουν αξιοζήλευτα και κομσά μετά από αρκετές δεκαετίες. Οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο διεθνές Hellenic Regularity Rally, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Μαΐου στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο και το Δυτικό άκρο της Αττικής, με κέντρο τη πόλη του Λουτρακίου.
Το Hellenic Regularity Rally αποτελεί τον 2ο γύρο του επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος της ΟΜΑΕ. Το πρόγραμμα θα δώσει την ευκαιρία στους οδηγούς να διανύσουν με τα ιστορικά αυτά οχήματα 340 km σε δύο ημέρες, σε έναν αγώνα που θα περιλαμβάνει 2 σκέλη, 5 τμήματα, 19 ειδικές διαδρομές και 50 χρονομετρήσεις.
Σημείο αναφοράς του Hellenic Regularity Rally θα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο Poseidon Resort, ενώ η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου το Σάββατο 6 Μαΐου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ως σημείο τερματισμού του αγώνα, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου, έχει επιλεγεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία της πόλης, οι Καταρράκτες του Λουτρακίου.