Εξελίξεις λίγο πριν το Hellenic Time Trial Challenge

Οι προετοιμασίες από την οργανωτική επιτροπή του HTTC όσο και από το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς ενώ υπάρχουν και ευχάριστες εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το “έπαθλο” που αθλοθέτησε η TOYO TIRES, επίσημος συνεργάτης του HTTC, που αφορά την γενική κατάταξη της κατηγορίας Sport και μόνο όσους έχουν επιλέξει ελαστικά TOYO. Ο πρώτος της συγκεκριμένης κατάταξης σε κάθε αγώνα θα κερδίζει 4 ελαστικά TOYO αρχικής αξίας 700€, ο δεύτερος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 500€ και ο τρίτος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 300€.
Ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα στα μέλη του HTTC να επιλέξουν τον αριθμό με τον οποίο θα αγωνίζονται σε όλο το έπαθλο του 2017, ενώ όλα τα αυτοκίνητα θα φέρουν αυτοκόλλητα σε συγκεκριμένα σημεία (φάσα εμπρόσθιου παρμπρίζ, πόρτες) με στόχο την προβολή των χορηγών αλλά και την ομοιομορφία του θεσμού.
Επιπρόσθετα, την ημέρα του αγώνα στην πίστα θα βρίσκεται εκφωνητής προκειμένου οδηγοί και θεατές να ενημερώνονται άμεσα για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα.
Θυμίζουμε ότι οι κατηγορίες του HTTC για το 2017, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών των αυτοκινήτων, καθώς και του τύπου των ελαστικών που χρησιμοποιούν, είναι οι Stock, Sport και Extreme. Ο αγώνας θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σκέλη, καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη βαθμολογία. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί σε κάθε σκέλος έναν ελεύθερο και πέντε χρονομετρημένους γύρους. Για την βαθμολογία του κάθε σκέλους θα προσμετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων, ενώ για την τελική κατάταξη της ημέρας θα προστίθεται η βαθμολογία των δύο σκελών.
Υποστηρικτές της προσπάθειάς μας είναι η Racecraft, αντιπρόσωπος των ελαστικών NANKANG Motorsport καθώς και άλλων εταιριών αγωνιστικού εξοπλισμού και όπως πάντα η TOYO.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 1ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.