2η Ανάβαση Λιβαδίου στις 2 Ιουλίου

Όταν η αγαπημένου μας διαδρομή για οδήγηση (κοντά στη Θεσσαλονίκη) έχει το δικό της ονομαστικό αγώνα, τότε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε και βεβαίως να στηρίξουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Α.Ο.Θ. Ναι, η 2η Ανάβαση Λιβαδίου είναι γεγονός, με την περιβόητη διαδρομή να υποδέχεται τους συμμετέχοντες το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου.
Όλα τα φώτα για τον 3ο γύρο του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη, στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την υπέροχη περιοχή του Λιβαδίου! Ένας αγώνας που προμηνύεται συναρπαστικός σε μία διαδρομή μήκους 3,97 χλμ., μέρος της κλασικής ειδικής “Λιβάδι”. Ο Α.Ο.Θ. για μια ακόμη φορά σχεδίασε έναν ωραίο αγώνα για όλα τα γούστα και αν μη τι άλλο οφείλουμε να απολαύσουμε.
Το πρόγραμμα ξεκινάει από το Σάββατο 01 Ιουλίου με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στον χώρο του Service Park – Pits, ενώ από τις 11:00 ξεκινούν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (αν θέλετε να τα παρακολουθήσετε η ειδική κλείσει από τις 10:00). Βεβαίως ο κυρίως αγώνας είναι την Κυριακή 02 Ιουλίου με τον δρόμο να κλείνει πάλι στις 10:00 και το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να παίρνει εκκίνηση στις 11:00 ακριβώς. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στο χωριό Λιβάδι, στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει τη 2η Ανάβαση Λιβαδίου διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής και στον τερματισμό. Θα μπορούμε δηλαδή να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ζωντανά μέσα από το www.soaave.gr και αυτό είναι υπέροχο!