Ο Sébastien Loeb επιστρέφει στο Rallye Monte-Carlo το 2015

25 Νοεμβρίου 2014       
Ο Sébastien Loeb επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του WRC το 2015, συμμετέχοντας στο Rallye Monte-Carlo με ένα DS 3 WRC, στις 22 με 25 Ιανουαρίου. Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλλυ και 7 φορές νικητής του Monte-Carlo, θα τρέξει στον εναρκτήριο αγώνα της σαιζόν έχοντας δίπλα τον Daniel Elena. Πρόκειται για μια one-off αγωνιστική εμφάνιση στο πιο διάσημο και πιο γκλάμουρ ράλλυ της χρονιάς, η οποία θα υποστηρίξει ταυτόχρονα και το ξεχωριστό λανσάρισμα της μάρκας DS ως το premium alter ego της Citroen.

“Δε δίστασα καθόλου όταν μου πρόσφεραν την ευκαιρία να τρέξω στον πρώτο αγώνα του 2015 World Rally Championship με ένα DS 3 WRC. Ο Daniel κι εγώ συμφωνούμε ότι το Monte-Carlo είναι ένας από τους αγαπημένους μας αγώνες και έχουμε ήδη πολύ καλές αναμνήσεις από το DS 3 WRC. Ελπίζω το 2015 Monte-Carlo να μας χαρίσει ακόμη μια”, είπε ο Loeb.
Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι η μεγάλη κόντρα με τον άκρως μάχιμο και δις παγκόσμιο πρωταθλητή Ogier στις παγωμένες ειδικές διαδρομές γύρω από το πριγκιπάτο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Loeb συμμετείχε και στο περσινό Monte-Carlo ως χόμπι, γράφοντας άπιαστους χρόνους από τη δεύτερη ειδική διαδρομή και κερδίζοντας άνετα την όλη διοργάνωση.