Ο Mick Schumacher θα δοκιμάσει την Alfa Romeo Racing C38

Mick Schumacher

Ο Mick Schumacher, γιος του 7κις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 Michael Schumacher, θα ολοκληρώσει τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Alfa Romeo Racing στο Μπαχρέιν. Ο Γερμανός οδηγός που είναι μέλος της Ferrari Driver Academy (FDA), θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 2, ενώ έχει ήδη δείξει την αποφασιστικότητα και το ταλέντο του αγωνιζόμενος σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράλληλα η ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την FDA στις προσεχείς δοκιμές στη Βαρκελώνη, όπου ο Βρετανός οδηγός Callum llott, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην Formula 2 και είναι μέλος της ακαδημίας, θα ολοκληρώσει 1 ημέρα δοκιμών πίσω από το τιμόνι της C38.

Ο Mick Schumacher είπε:

Είμαι προφανώς κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Racing που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Προς το παρόν όμως αφήνω στο πλάι τη σκέψη των δοκιμών στη Formula 1 γιατί θέλω να εστιάσω στο προσεχές σαββατοκύριακο όπου θα αγωνιστώ στον πρώτο μου αγώνα στη Formula 2.