Δριβάκος – Μπαντέ έτοιμοι για το ράλλυ Μόντε Κάρλο

Για 4η χρονιά ο Δημήτρης Δριβάκος με συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ θα τρέξουν με ένα Honda Civic Type-R της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Ράλλυ για το 2017, το 85ο ράλλυ Μόντε Κάρλο.
Ο Δημήτρης Δριβάκος επιστρέφει στο ράλλυ του Μόντε Κάρλο.
To Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιηθεί στις 16-22 Ιανουαρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό στο πριγκιπάτο. Περιλαμβάνει 17 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 382,65 χιλιομέτρων και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλου του κόσμου, καθώς αποτελεί τη μεγάλη πρεμιέρα για τα νέα “τέρατα” του WRC.
Διαβάστε τι λέει ο οδηγός του ελληνικού Honda Civic Type–R, Δημήτρης Δριβάκος:

Το 85ο ράλλυ Μόντε Κάρλο είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές είναι πολύ δύσκολες αφού πραγματοποιούνται το βράδυ με τη 2η Ε.Δ. να έχει εκκίνηση στις 22:57 με πολύ κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και νιώθω ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου μου. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση καθώς φέτος για πρώτη φορά έχουμε και την υποστήριξη με τις ευχές και τις υπογραφές στο φτερό του Type-R των εννέα Ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών που συμμετείχαν στην εκδήλωση της εταιρείας μας στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 8 Δεκεμβρίου 2016.

Tο επιτελείο της Honda Team Εrg πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών: Μανώλη Θρουβάλα, Νίκο Θρουβάλα, Πέτρο Βασιλείου, Σωτήρη Φωτόπουλο και Θοδωρή Κρατημένο (φυσικοθεραπευτής ομάδος).
Καλή επιτυχία!