Ντεμπούτο για τους αγώνες “Nascar Whelen Euro Series 2019”

Πριν λίγες μέρες, οι αγώνες NASCAR Whelen Euro Series ξεκίνησαν με συναρπαστική δράση στη Βαλένθια. Νικητής στην πρώτη κούρσα της σεζόν, Elite 1 Championship, ήταν ο Ander Vilarino, με τον Stienes Longin να ακολουθεί από κοντά στη 2η θέση και τον πρωταθλητή της προηγούμενης σεζόν, Alon Day, στην 3η θέση. Στη 2η κούρσα, ο Ander διπλασίασε τις νίκες του, με τον Stienes πάλι να τον ακολουθεί στη 2η, ενώ ο Loris Hezemans στέρησε από τον Alon την 3η θέση.

Στην κούρσα Elite 2 Championship, νικητής του 1ου αγώνα ήταν ο Giorgio Maggi, ακολουθούμενος από τον Vittorio Ghirelli και τον Martin Doubek. Στο βάθρο του 2ου αγώνα ανέβηκε ο Nicholas Risitano, με τους Andre Castro και  τον Vittorio Ghirelli να παίρνουν τα τρόπαια για τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Από τώρα μέχρι και τον Οκτώβριο, οι λάτρεις των motorsports θα απολαύσουν 26 παρόμοιους αγώνες  NASCAR, σε επτά ευρωπαϊκές χώρες. 21 χώρες θα εκπροσωπηθούν από 57 οδηγούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν για διακρίσεις σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες, εξασφαλίζοντας  σκληρό ανταγωνισμό, τόσο στο πρωτάθλημα ομάδων όσο και στων οδηγών.

Η σειρά αγώνων Euro NASCAR αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, στρατολογώντας νέες ομάδες και οδηγούς που απαιτούν το καλύτερο δυνατό στην αγωνιστική τεχνολογία και στον εξοπλισμό. Από το ξεκίνημα του 2019, η General Tire υποστηρίζει τη σειρά αγώνων NASCAR Whelen Euro Series, ως επίσημος συνεργάτης και προμηθευτής ελαστικών, για όλες τις ομάδες. Οι υπεύθυνοι των αγώνων δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τη General Tire και με τον τρόπο που αυτή υποστηρίζει το όραμά τους να προσφέρουν εκπληκτικούς αγώνες στο μέλλον.