Η Nissan στον 12ώρο αγώνα του Bathurst

Στο εναρκτήριο λάκτισμα της αγωνιστικής σεζόν του 2017, ο αγώνας αντοχής της NISMO συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τον 12ωρο αγώνα του Bathurst, στο Mount Panorama της Αυστραλίας.
Τον Ιανουάριο, η Nissan συμμετείχε στους 24ωρους αγώνες του Dubai και της Daytona, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο “βουτάει” στην αυστραλιανή μάχη αντοχής με δύο εργοστασιακά Nissan GT-R NISMO GT3.
Υπενθυμίζουμε ότι η Nissan κατέκτησε τη νίκη το 2015 στην Αυστραλία, με τον Katsumasa Chiyo να προσπερνά δύο αυτοκίνητα στον τελικό γύρο. Πέρυσι, ο Ιάπωνας οδηγός αν και ήταν πίσω στην κατάταξη, κατάφερε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να τερματίσει στη δεύτερη θέση του αγώνα.
Φέτος ο Chiyo θα τρέξει με τον συνάδελφο του στη NISMO Alex Buncombe και τον Αυστραλό οδηγό Supercars Michael Caruso, οδηγώντας το #23 Nissan GT-R. Το #24 Nissan GT-R θα επανδρώσουν οι πρώην νικητές του GT Academy Jann Mardenborough και Florian Strauss, μαζί με τον Αυστραλό οδηγό Supercars και πρώην νικητή του Bathurst 1000 Todd Kelly.
Ο 12ώρος αγώνας του Bathurst θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της NISMO στο YouTube.