Η Nissan Rally Team Χαλκιάς στο Cyprus Rally

Η Nissan Rally Team Χαλκιάς θα αγωνιστεί στο Cyprus Rally 2019 με το Micra PROTO, οδηγό τον Θέμη Χαλκιά και συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα. Ο αγώνας, θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC), στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Μέσης Ανατολής καθώς και στο Κυπριακό πρωτάθλημα Ράλλυ.

Η βάση του αγώνα και το service park θα βρίσκονται στην Λευκωσία, ενώ οι ειδικές διαδρομές θα διεξαχθούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Χορηγοί της ομάδος για τον αγώνα μέχρι στιγμής είναι η Profarm Φαρμακαποθήκη, τα Bee Cera φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας και βεβαίως η NISSAN Χαλκιάς.

Ο Θέμης Χαλκιάς δηλώνει:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους θα αγωνιστούμε με το Micra PROTO σε αγώνα Ράλλυ και μάλιστα σε αυτόν της Κύπρου με τις γρήγορες χωμάτινες ειδικές διαδρομές και τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό των τοπικών και όχι μόνο συνδυασμών. Στόχος μας είναι να εξοικειωθούμε ακόμα περισσότερο με το νέο μας αγωνιστικό αυτοκίνητο, να σημειώσουμε ανταγωνιστικούς χρόνους και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα.