2ος γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting στις 25-26 Μαρτίου

Με ταχύτατους ρυθμούς και έντονο συναγωνισμό κινείται το μεγαλύτερο σχολείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2017. Ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Μαρτίου στην πίστα καρτ Αφιδνών “Kartodromo”, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με τη συμμετοχή 49 αθλητών.
Κατά τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Kartodromo ο διοικητικός έλεγχος, οι ελεύθερες και οι χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα. Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα ακολουθήσει το πρωινό Warm Up όλων των κατηγοριών και θα συνεχιστεί με τα δύο προκριματικά σκέλη, για να κορυφωθεί το μεσημέρι με τους τελικούς, που θα αναδείξουν τους νικητές της κάθε κατηγορίας.
Οι 49 αθλητές θα χωριστούν σε επιμέρους κατηγορίες σύμφωνα με τις ηλικίες τους. Στη βάση της ηλικιακής πυραμίδας του σπορ βρίσκεται η κατηγορία MINI (8-12 ετών), ακολουθεί η επόμενη γενιά στην κατηγορία JUNIOR (12-14) και την κορυφή της πυραμίδας αποτελούν οι αθλητές της κατηγορίας SENIOR (14+). Όλοι τους ικανοί να κινηθούν στο όριο σε μια μάχη με τα δέκατα του δευτερολέπτου και να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη στα ύψη με ένα τρόπο όπου μόνο το κορυφαίο οδηγικό σχολείο μπορεί να προσφέρει και δεν είναι άλλο από το KART.