Οι Παυλίδης – Harryman τρέχουν στο Rally Citta di Bassano

Το πλήρωμα της Step Racing θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε ακόμα ένα ράλλυ του εξωτερικού. Αυτή τη φορά στο Rally Citta di Bassano που προσμετρά στο International Rally Cup της Ιταλίας.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους στο Rallye Monte Carlo και έπειτα από το «αναγκαστικό» διάλειμμα λόγω της πανδημίας του covid-19, οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman επιστρέφουν στους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα θα τρέξουν στο Rally Citta di Bassano. Έναν ασφάλτινο αγώνα 100 αγωνιστικών χιλιομέτρων που συγκέντρωσε 137 συμμετοχές από 7 διαφορετικές χώρες. Οι Νίκος Παυλίδης – Allan Harryman θα οδηγήσουν ένα τελευταίας γενιάς Skoda Fabia Rally2 Evo. Ο ανταγωνισμός είναι πανίσχυρος και θα έχουν να αντιμετωπίσουν 23 ακόμη αυτοκίνητα προδιαγραφών R5.

Αυτή θα είναι μια καινούρια εμπειρία για εμάς σε έναν αγώνα με πανέμορφες ειδικές. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη γενική κατάταξη, γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιους από τους καλύτερους Ιταλούς οδηγούς. Υπολειπόμαστε σαφώς σε εμπειρία σε σχέση με τα τοπικά πληρώματα που γνωρίζουν τη διαδρομή πολύ καλύτερα από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Το πρόγραμμα του ράλλυ περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, με τη δράση να ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνοντας δύο περάσματα από τη θρυλική ειδική Valstagna των 13 χιλιομέτρων, η οποία στο δεύτερο της πέρασμα θα είναι νυχτερινή για όλα τα πληρώματα. Ακόμη 4 ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες) το πρωί του Σαββάτου συμπληρώνουν το πρόγραμμα του αγώνα με την Cavalletto των 23 χιλιομέτρων να μοιάζει «γολγοθάς» για τα πληρώματα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!