Ικανοποίηση εμφάνιση των Παυλίδη-Harryman στο Rallye Monte Carlo

Νίκος Παυλίδης-Alan Harryman, Peugeot 208 Rally4.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσία των Νίκου Παυλίδη-Allan Harryman στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο!

Το πλήρωμα της Step Racing σημείωσε και στις ειδικές της τρίτης ημέρας ανταγωνιστικούς χρόνους, όμως η εγκατάλειψη τους την Παρασκευή τους στέρησε το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τελευταίο σκέλος!

Ένας ιδιαίτερος κανονισμός του Ράλλυ Μόντε Κάρλο επιτρέπει μόνο στα 50 ταχύτερα πληρώματα τη συμμετοχή τους στις ειδικές διαδρομές της τελευταίας ημέρας και η ποινή που δέχτηκαν οι Παυλίδης – Harryman την Παρασκευή τους έριξε εκτός «50αδας». Ο Νίκος Παυλίδης τόνισε:

Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα από τη φετινή 5η συμμετοχή μας στον αγώνα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας με το νέο Peugeot 208 Rally4, όμως η άτυχη στιγμή μας την Παρασκευή μας στέρησε τη χαρά του να ολοκληρώσουμε για ακόμα μια φορά τον αγώνα.

Το πλήρωμα της ομάδας μας μπορεί να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο σκέλος, ταξίδεψε όμως κανονικά στο Μονακό και θα καταταγεί στην τελική κατάταξη του αγώνα όπως προβλέπει ο κανονισμός του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.