Ένα λανσάρισμα ευρείας αποδοχής για το Peugeot 208 Rally 4. Με 145 παραγγελίες μέσα στο 2020, το νέο αγωνιστικό της Peugeot Sport έχει κάνει σίγουρα μια επιτυχημένη αρχή.

Στην πραγματικότητα, περίπου ογδόντα Peugeot 208 Rally 4 παραδόθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, παρόλο που οι αρχικές παραδόσεις είχαν αναβληθεί για την 1η Ιουλίου, λόγω της υγειονομικής κατάστασης. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει πόσο σκληρά έχουν εργαστεί οι ομάδες της Peugeot Sport για να καταφέρουν οι πελάτες της να έχουν στην κατοχή τους το νέο τους «παιχνίδι».

Μετά από ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στην Πορτογαλία, όπου ο Pedro Antunes κέρδισε στην κατηγορία 2WD, ο Paolo Andreucci ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ιταλίας στην ίδια κατηγορία 2WD, κερδίζοντας και στους 4 γύρους συνολικά. Ο Mathieu Franceschi έβαλε τη σφραγίδα του στο γαλλικό πρατάθλημα Gravel Rally, ενώ ο Alejandro Cachón στέφθηκε πρωταθλητής των ισπανικών Junior Rally και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Peugeot στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC3) και την επόμενη σεζόν

Peugeot 208 Rally 4Η ποιότητα του 208 Rally 4 επαινέθηκε απο τα δεκαπέντε περίπου πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Γαλλικό Κύπελλο, όπου ο Mathieu Franceschi κέρδισε τον μοναδικό γύρο που πραγματοποιήθηκε (Rallye Mont-Blanc Morzine), πριν ακυρωθούν αναγκαστικά οι αγώνες. Πρόσφατα, το αγωνιστικό μοντέλο αποδείχθηκε επίσης, δημοφιλές μεταξύ δεκαπέντε ανταγωνιστών στο Κύπελλο Iberia, στην Ισπανία, όπου ο Pedro Antunes κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Μετά τις επιτυχίες επί ευρωπαϊκού εδάφους, το Peugeot 208 Rally 4 σύντομα θα τρέξει και στην Αμερικανική Ηπείρο, με ένα αυτοκίνητο που παραδόθηκε στο Περού.