Πως να παρακολουθήσετε το Seajets Rally Acropolis 2016

Λίγες ώρες έμειναν για την εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα Seajets Rally Acropolis 2016 και ακολουθούν οι προτάσεις μας για να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε τα κορυφαία πληρώματα τόσο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ERC όσο και του δικού μας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Οι κορυφαίοι οδηγοί του ERC είναι στην Ελλάδα για να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.
Το τριήμερο 6-8 Μαΐου προβλέπεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, με 82 πληρώματα να συμμετέχουν σε έναν αγώνα επιβίωσης κατά μήκος 6 επαναλαμβανόμενων σκληροτράχηλων ειδικών διαδρομών στην περιοχή της Φθιώτιδας.
Το Rally Acropolis 2016 σίγουρα αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τους λάτρεις του αθλήματος και όχι μόνο. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος και χωρίς να χρειαστεί να διασχίσουν μεγάλες αποστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μεγάλο μέρος του, με ειδικές διαδρομές που χαρακτηρίζονται από ξεχωριστή ομορφιά και δυσκολία η καθεμία.
Κατά τη διάρκεια του τριήμερου αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος αρχικά την τελετή εκκίνησης του αγώνα στις Θερμοπύλες μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα. Εν συνεχεία το Σάββατο η ειδική διαδρομή Νέα Γραβιά αποτελεί μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στις γνωστές μέχρι τώρα διαδρομές, αφού είναι ουσιαστικά η ειδική διαδρομή Δροσοχώρι με ανάποδη φορά και χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Δείτε τις προσβάσεις για τη Νέα Γραβιά εδώ.
Επόμενη επιλογή για την ημέρα του Σαββάτου που εξασφαλίζει εξαιρετικό θέαμα εδώ και πολλές δεκαετίες είναι η ειδική διαδρομή Άμφισσα (δείτε τις προσβάσεις) και η τρίτη ειδική της ημέρας Παλαιοχώρι (δείτε τις προσβάσεις) που οδηγεί στην λίμνη του Ελευθεροχωρίου.
Την Κυριακή οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν άλλες τρεις ειδικές διαδρομές, με το χαρακτηριστικό σημείο με τα νερά στο Ρεγκίνι (δείτε τις προσβάσεις) και την μεγάλη και δύσκολη Ελάτεια των 33km (δείτε τις προσβάσεις) να είναι σημεία αναφοράς.
Οι ειδικές διαδρομές του Acropolis Rally 2016 θα γεμίσουν κόσμο. Ξεκινήστε νωρίς για να βρείτε ένα καλό σημείο.
Το www.trcoff.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό του αγώνα και σας προτείνει να βρεθείτε και εσείς προκειμένου να νιώσετε την αδρεναλίνη ενός πραγματικού Αγώνα! Με προσοχή και υπευθυνότητα πάνω από όλα.
Μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στο πως θα παρακολουθήσουμε το Acropolis Rally.