Σε χειμερινό κλίμα τα 24ο Rally Φίλιππος & 47ο Rally Θερμαϊκού

Σε βροχή, ομίχλη αλλά και χιόνι διοργανώθηκε ο διπλός αγώνας ράλλυ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Βέροιας. Ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να εμποδίσει διοργανωτές και συμμετέχοντες να βρεθούν στη θέση τους και να απολαύσουν τα Rally Sprint Φίλιππος και Rally Sprint Θερμαϊκού που έκλεισαν το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος για το 2018.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σάββατο διοργανώθηκε το 24ο Ράλλυ Φίλιππος. Νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης με Citroen ZX 16V. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Γορίτσας-Σπύρου με Mitsubishi Lancer EVO X, ενώ την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσαν οι επανεμφανιζόμενοι μετά από 2,5 χρόνια, Βαλαβάνης-Καπάρας με Honda Civic Type R.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά. Παρόλα αυτά αγωνιζόμενοι, στελέχη, κριτές και οργανωτές δήλωναν έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα το 47ο Rally Sprint Θερμαϊκού. Τον αγώνα κέρδισαν oι Κομνός-Βεργοζήσης με Citroen Saxo VTS. Δεύτεροι οι Κωνσταντινίδης-Κωνσταντινίδης (Citroen ZX 16V) και τρίτοι οι Γορίτσας-Σπύρου (Mitsubishi Lancer EVO X). Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και τους τέταρτους της γενικής κατάταξης, τους Γαλάνη-Γαζγάζη, που κέρδισαν τις δύο από τις τρεις ειδικές διαδρομές του αγώνα.