Με 21 συμμετοχές τα Rally Sprint Θερμαϊκού & Φίλιππος

Στις 21 έκλεισαν οι συμμετοχές του 47ου Rally Sprint Θερμαϊκού και του 24ου Rally Sprint Φίλιππος. Λίγες, αλλά όπως πάντα ποιοτικές. Αν και δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι μάχες αναμένονται πολλές και δυνατές!

Οι ειδικές διαδρομές γνώριμες σε όλους

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου από 09:00 έως 11:00, στην πόλη της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος, στην οδό Ελιάς, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας. Στην συνέχεια στις 13:00 το πρώτο αγωνιστικό θα παραλάβει το καρνέ του από την πλατεία Δημαρχείου για το χωριό Φυτειά, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας που θα προσμετρά για το 24ο Rally Sprint Φίλιππος.Η γνωστή σε όλους ειδική διαδρομή “Κουστοχώρι” των 15,5χλμ θα επαναληφθεί 2 φορές. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση στις 13:30. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στο χωριό Φυτειά. Μετά από ξεκούραση, το βραδάκι του Σαββάτου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική εκκίνηση στην οδό Ελιάς στην Βέροια, για την προβολή των πληρωμάτων και των χορηγών.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση αυτή τη φορά στις 11:00, από την πλατεία Δημαρχείου για την περιοχή του Αλιάκμονα. Ο δεύτερος αγώνας, το 47ο Rally Sprint Θερμαϊκού, θα πραγματοποιηθεί στην γνωστή ειδική διαδρομή “Πολυδένδρι” των 17,95χλμ που θα επαναληφθεί 3 φορές. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση στις 11:20.Ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές 1 1/2 ώρα νωρίτερα.

Οι συμμετοχές