Οι Παυλίδης – Harryman στο Rally delle Marche

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί το πλήρωμα της Step Racing το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου.

Οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman συμμετέχουν στο Rally delle Marche, πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος που διεξάγεται με κέντρο το γραφικό Montalcino. Το Rally delle Marche είναι ο μοναδικός αγώνας του πρωταθλήματος μέχρι τώρα στον οποίο το δίδυμο της Step Racing έχει εμπειρία στις ειδικές διαδρομές του, καθώς συμμετείχε και πέρυσι, κάτι που σαφώς αποτελεί πλεονέκτημα, με δεδομένους τους αυστηρούς κανονισμούς αναγνωρίσεων που ισχύουν στους Ιταλικούς αγώνες.

Ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη είπε:

Επιτέλους θα βρεθούμε σε διαδρομές που έχουμε ξανατρέξει, μετά από 4 αγώνες σε ειδικές που βλέπαμε για πρώτη φορά. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκρίνουμε τις επιδόσεις μας με τις αντίστοιχες περσινές και να δούμε αν και κατά πόσο μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Για δεύτερο αγώνα θα αγωνιστούμε με ελαστικά της Pirelli με τα οποία νιώσαμε πιο άνετα στον τελευταίο μας αγώνα στη Σαρδηνία. Στοχεύουμε και πάλι σε μια καλή θέση στην κατηγορία Seniors, και γιατί όχι και σε ένα βάθρο, κάτι που κατορθώσαμε το 2022. Διψήφιος αριθμός πληρωμάτων συμμετέχουν στο Over55 και ο συναγωνισμός για ακόμα μια φορά θα είναι έντονος. Η διασκέδαση είναι όπως πάντα ο βασικός μας στόχος και θέλουμε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα χωρίς προβλήματα.

Το Rally delle Marche διεξάγεται στην κεντρική Ιταλία με κέντρο την πόλη Montalcino. Περιλαμβάνει 12 μικρές ειδικές διαδρομές μήκους από 3,5 έως 7 χιλιομέτρων, όλες την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 63 αγωνιστικά χιλιόμετρα.