Στο Rally San Marino οι Παυλίδης-Harryman

Το ιταλικό πρωτάθλημα ράλλυ χώματος συνεχίζεται το διήμερο 16-17 Ιουνίου με το Rally San Marino, και οι Νίκος Παυλίδης-Allan Harryman δίνουν το παρών.

Το αγωνιστικό δίδυμο με την ελληνική σημαία στην οροφή του Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη φετινή εμφάνιση του στο θεσμό, μετά τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα και την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία του. Ο συναγωνισμός σε αυτό το ράλλυ αναμένεται ακόμα πιο έντονος αφού προσμετρά παράλληλα στο μικτό ιταλικό πρωτάθλημα ράλλυ, τον κορυφαίο θεσμό των ιταλικών αγώνων. Οι Παυλίδης-Harryman συμμετέχουν στην κατηγορία των “Seniors” που απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 55 ετών, με τις συμμετοχές της κατηγορίας να πλησιάζουν σε διψήφιο νούμερο.

Ο Νίκος Παυλίδης που ανυπομονεί για την έναρξη του αγώνα είπε:

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία μας περιλαμβάνει τον “ισόβιο” πρωταθλητή Ιταλίας Paolo Andreucci, ο οποίος είναι και team-mate μας και μας βοηθάει σημαντικά, αλλά και τον πρωταθλητή του WRC3 το 2018, Enrico Brazzoli. Στον πρώτο μας αγώνα τερματίσαμε τέταρτοι οπότε επιτυχία για εμάς θα θεωρείται μια αντίστοιχη θέση ή και κάτι  παραπάνω. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον αγώνα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Το Rally San Marino αποτελείται από 9 ειδικές διαδρομές, 3 επαναλαμβανόμενες, με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 75 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στην πόλη του San Marino πρωτεύουσα του ομώνυμου κρατιδίου. Ξεκινάει την Παρασκευή το απόγευμα με υπερειδική δίπλα στην πόλη που αποτελεί μάλιστα και την power stage του ράλλυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο με ακόμα 8 ειδικές διαδρομές.