Οι συμμετοχές του Ενιαίου Skoda Cup 2017

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η προσωρινή λίστα συμμετοχών στο Ενιαίο Πρωτάθλημα Skoda 2017 του ΣΟΑΑ, αποτελούμενη από 27 ονόματα.
Σε κλίμα συνεργασίας διεξήχθη η πρώτη συνάντηση του ΣΟΑΑ με τους οδηγούς του Ενιαίου, ακούστηκαν απόψεις και λύθηκαν απορίες τεχνικής φύσεως αλλά και οργάνωσης. Με 32 27 τελικά επιβεβαιωμένους οδηγούς, το Ενιαίο Skoda 2017 είναι μια πραγματικότητα και θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες με συμμετοχές τόσο στην κατηγορία των έμπειρων (Senior) όσο και των πρωτοεμφανιζόμενων (Junior).
Ήδη ο τεχνικός κανονισμός με βάση τον οποίο το Skoda Fabia 1.2 TSI Active θα μετατραπεί σε αγωνιστικό, ετοιμάζεται καθώς επίσης και ο συμπληρωματικός γενικός κανονισμός που θα ρυθμίζει και όλα τα θέματα διοργάνωσης του Ενιαίου στους τομείς της εύρυθμης λειτουργίας, της ισονομίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των οδηγών. Μάλιστα σε λίγες ημέρες θα δοθεί και η ευκαιρία μιας πρώτης οδηγικής γνωριμίας με το αυτοκίνητο του θεσμού στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, με στόχο να επιλεγούν μέσα από τις διαθέσιμες προσφορές, τα καταλληλότερα προϊόντα στους βασικούς τομείς των ελαστικών, της ανάρτησης και των φρένων.
Ακολουθεί αναλυτικά η προσωρινή λίστα με τα ονόματα που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017:

1. Τ. Ασημακόπουλος
2. Θ. Βούλγαρης
3. Διαγαλαξιακές Υπηρεσίες
4. Μ. Δουλτσινός
5. Φ. Καλέσης
6. Σ. Καμιτσάκης
7. Γ. Καντζάβελος
8. Β. Κοκλάνης
9. Θ. Κομκοτός
10. Α. Κοτζιάς
11. Σ. Κουκέας
12. Τ. Κουτσίκος
13. Μ. Κύρκος
14. Κ. Κύρκος
15. Σ. Κυρλαγκίτσης
16. Π. Κωνσταντάκος
17. Λ. Μανιατόπουλος
18. Ν. Μητροπούλου κ ΣΙΑ
19. Σ. Ντζελια Terrasport
20. Α.Παναγιωτέλης
21. Α. Ποσοτίδης
22. Α. Στιβαχτάρης
23. Α. Χαλιβελάκης
24. Μ. Χαλιβελάκης
25. Γ. Χαραλαμπόπουλος
26. Alpha Makris A.E.
27. Interauto M. ΕΠΕ