Ράλλυ Σαν Μαρίνο: Στην 4η θέση οι Παυλίδης – Harryman

Ακόμα μια επιτυχία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νίκος Παυλίδης – Allan Harryman, τερματίζοντας στην 4η θέση μεταξύ των “seniors” στο Rally San Marino.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα με πολλές εγκαταλείψεις, το δίδυμο της Step Racing με την ελληνική σημαία στην οροφή του Skoda Fabia Rally2 Evo κατάφερε να ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, ανεβαίνοντας στη ράμπα του τερματισμού. Ο θεσσαλονικιός Νίκος Παυλίδης με συνοδηγό τον βρετανό Allan Harryman τερμάτισαν στην 4η θέση της κατηγορίας τους και στην 28η θέση της γενικής κατάταξης, μεταξύ των 69 πληρωμάτων που συμμετείχαν.

Ο Νίκος Παυλίδης είπε στον τερματισμό:

Τερματίσαμε στο Rally San Marino και το διασκεδάσαμε πολύ. Ο συναγωνισμός στο ιταλικό Πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλός και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας αγώνα με τον αγώνα. Δυστυχώς η προετοιμασία μας για το ράλλυ δεν ήταν η κατάλληλη, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προλάβαμε να κάνουμε μόνο δύο περάσματα από τις νέες για εμάς ειδικές διαδρομές. Παρόλα αυτά οδηγήσαμε στο ρυθμό μας και χάσαμε το βάθρο της κατηγορίας μας για λίγα δευτερόλεπτα.

 

Οι ειδικές διαδρομές τα είχαν όλα και απαιτούσαν συνεχείς εναλλαγές ρυθμού. Είχαν σφιχτά σκληρά κομμάτια μέσα σε δάσος, είχαν γρήγορα κομμάτια με χασίματα, είχαν ακόμα και ασφάλτινα γλιστερά σημεία. Ένα κλατάρισμα στα τελευταία χιλιόμετρα της 7ης ειδικής διαδρομής μας κόστισε αρκετά σε χρόνο και ίσως και το βάθρο στην Over 55 κατηγορία. Δεν πτοούμαστε όμως, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός. Βασικό μας μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση και η απόκτηση εμπειριών.

Επόμενος αγώνας για το πλήρωμα της Step Racing είναι το Rally Adriatico στις 15 και 16 Ιουλίου.