Συλλογή εμπειριών για τους Παυλίδη-Harryman στην Ιταλία!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και στις δύο αγωνιστικές ημέρες του Rally Citta di Bassano, οι Νίκος Παυλίδης-Allan Harryman κατάφεραν να τερματίσουν στον αγώνα, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και γράφοντας αγωνιστικά χιλιόμετρα στο τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 Evo.

Το πλήρωμα της Step Racing ολοκλήρωσε στην 27η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα στα 102 πληρώματα που τερμάτισαν στον αγώνα της Βόρειας Ιταλίας που προσμετρούσε στο International Rally Cup και είχε πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού. Στο δεύτερο σκέλος οι Παυλίδης- Harryman ξεκίνησαν επιφυλακτικά με τις πρωινές ειδικές να έχουν αρκετές υγρασίες από τη βροχή της προηγούμενης ημέρας. Ο Έλληνας οδηγός είπε μετά τον αγώνα:

Ήταν ένας πολύ όμορφος και απαιτητικός αγώνας που τον απολαύσαμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Αν και μία ειδική διαδρομή ακυρώθηκε, οδηγήσαμε 85 αγωνιστικά χιλιόμετρα που τα είχαν όλα. Σφιχτά τεχνικά κομμάτια, πατημένα, στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα, νυχτερινά περάσματα. Αυτός ήταν και ο αρχικός μας στόχος, να οδηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα, σε μεταβαλλόμενες μάλιστα συνθήκες ώστε να αποκτήσουμε εμπειρίες, να «μάθουμε» το αυτοκίνητο και να βελτιωθούμε οδηγικά.