Κέρδισε 2 βιβλία της Porsche για το Le Mans: Οι νικητές

16 Ιουνίου 2014    
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο θρυλικός αγώνας αντοχής 24h Le Mans, ένας αγώνας που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους αλλά και ταχύτερους στον κόσμο. Για το 2014 όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην Porsche, η οποία μετά από μακροχρόνια απουσία επέστρεψε στον 24ωρο αγώνα, ξυπνώντας σε πολλούς μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της. Στα πλαίσια του καλωσορίσματος της ομάδος στην κορυφαία κατηγορία LMP1 χαρίζουμε 4 βιβλία της Porsche για το Le Mans, τα 2 αφιερωμένα στο ένδοξο παρελθόν και τα 2 στο πολλά υποσχόμενο παρόν με την 919 Hybrid.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό με δώρο τα 4 βιβλία (2×2) της Porsche για το Le Mans θα πρέπει να κάνετε μια από τις παρακάτω ενέργειες:

  • Like στη σελίδα του TRC OFF στο Facebook και κοινοποιήστε στο τοίχο σας τη φωτογραφία του διαγωνισμού (από τη σελίδα στο Facebook) αναγράφοντας ως σχόλιο κοινοποίησης το εξής: Η Porsche επιστρέφει στις 24h Le Mans και το trcoff.gr χαρίζει 2 βιβλία για τη μεγάλη επιστροφή #trcoff_porsche_book_giveaway
  • follow το λογαριασμό μας στο Twitter (@trcoff) και να κάνετε retweet το μήνυμα του διαγωνισμού: Η Porsche επιστρέφει στο Le Mans και το trcoff.gr χαρίζει 2 βιβλία αφιερωμένα σε αυτό. http://goo.gl/qLQWBH #trcoff_porsche_book_giveaway
Φυσικά μπορεί κάποιος να συμμετέχει και με τους δύο τρόπους διπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες του. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του 24ωρου αγώνα αντοχής την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο www.trcoff.gr τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδος και τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικώς.

Καλή Επιτυχία!

UPDATE 16/06

Οι νικητές
Μπορεί το come back της Porsche να μην ήταν το ιδανικό για την ομάδα, ωστόσο το παρόν της ήταν δυναμικό αφού κατάφερε έστω και για κάποιες ώρες να οδηγήσει την κούρσα. Εμείς με τη λήξη χθες το απόγευμα επιλέξαμε τυχαία 4 αναγνώστες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό μας, 3 από το Facebook και 1 από το Twitter. Αυτοί είναι οι:

1. Iordanis Athanasiadis (Facebook)
2. Panagiotis Ipsi-Overload Nürburgring-Nordschleife (Facebook)
3. Alexandros Dimos (Facebook)
4. G_Ntoukos (Twitter)

Όλοι τους θα λάβουν ταχυδρομικώς από ένα βιβλίο αφιερωμένο στο come back της Porsche στο Le Mans. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Διαβάστε ακόμη:
2014 24h Le Mans: 13η και τυχερή… για την Audi